підручник рецепти салатів українською

підручник рецепти салатів українською

Напевно, немає такої людини, яка б не любила салати. Бо таке блюдо можна приготувати практично з будь - яких інгредієнтів, так що вибрати їх можна по своєму смаку.

Детальніше… салати готують з овочів (свіжих або маринованих, солоних, сушених), зелені, коренеплодів, грибів, бобових, сиру, яєць, м’яса, риби, морепродуктів, горіхів і різного насіння. Від найбільш простих і буденних (оцет, рослинне масло, майонез, сметана) до специфічних і витончених (бальзамічний оцет, діжонська гірчиця, з різними приправами і так далі). Також окремим великим блоком йдуть фруктові і ягідні салати – солодкі, які подають в якості десертів. їх також заправляють різними солодкими заправками. Від цукру або меду до йогурту і збитих вершків. Також у нас є дієтичні та пісні салати з фото. Ви зможете, як приготувати свою страву, строго слідуючи нашим покроковим рецептами, так і імпровізувати, додавати або прибирати свої інгредієнти, керуючись виключно власним смаком чи смаками своїх рідних. Спеціально для вас ми приготували і сфотографували кожен крок приготування, а також благополучно з’їли самі незвичайні і смачні салати. Тепер ваша черга – готуйте і насолоджуйтеся. Салат з цвітної капусти на зиму.

5 простих і смачних рецептів. Курячі субпродукти обходяться недорого, але вони корисні, при правильному приготуванні смачні і можуть стати основою багатьох страв. День народження – відмінний привід накрити святковий стіл і здивувати гостей цікавими рецептами. іноді так хочеться спробувати смачне ресторанне блюдо і не витрачати при цьому безліч грошей. В такому випадку, можна приготувати салат… салат з капусти на зиму – 11 рецептів. Взимку організм відчуває підвищені навантаження через холод, тому в раціон потрібно включати більше вітамінів. Одним із способів забезпечити сім’ю вітамінами… оселедець під шубою. Класичний рецепт з фото, послідовність шарів. Оселедець під шубою – улюблений салат, який прикрасить будь - який святковий стіл. У класичному рецепті вказана черговість шарів. Незважаючи на точний… салат з баклажанів на зиму.

Дуже смачний, як гриби. Настали холоди, урожай зібраний, а значить пора думати про зиму.

Смачні салати на швидку руку.

Важливо, щоб страви були смачними і швидкими, але ще й красивими. В даному блюді присутні виключно корисні інгредієнти, тому воно чудово підійде для любителів правильного харчування. Для цього рецепта можна купити консервовану квасолю або зварити її в домашніх умовах. Однак, якщо ви вирішите приготувати квасолю самостійно, рецепт займе значно більше часу, так як перед приготуванням квасолю необхідно замочити мінімум на 5 годин. Від консервованої квасолі необхідно злити сік, після чого боби промити холодною водою. Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно порубаєте ножем. Далі необхідно подрібнити рукколу.

Зробити це найзручніше руками. Часник пропустіть через чеснокодавку і змішайте всі раніше названі інгредієнти, додайте квасолю. Останні штрихи – додайте до салату сир і заправте його оливковою олією. З половини лимона вичавити сік і збризніть їм всі інгредієнти. Додайте сіль і чорний перець за смаком. Дайте салату настоятися кілька хвилин і подавайте на стіл. Покроковий рецепт з фото, представлений нижче, допоможе вам не збитися в ході приготування. Частина невеликого качана; червоний перець – 1 шт редька – 250 г; капуста червонокачанна –. Частину качана; майонез – 150 г; свіжа зелень – за смаком. Так як капуста є основою цього салату, з неї і варто почати. Відокремте капусту від верхніх зів’ялих листків і наріжте її ножем. Після цього капусту перекладіть в друшляк і добре промийте під холодною водою. Дайте капусті висохнути. Моркву можна натерти на крупній тертці або порізати ножем. Те ж саме стосується і редьки. Дрібно подрібніть обрану зелень. Це може бути зелена цибуля, петрушка або кріп. Свіжий перець помийте і дрібно поріжте.

Змішайте всі інгредієнти в глибокій тарілці і заправте майонезом. У цьому рецепті майонез можна замінити на оливкову олію. Щоб салат не втратив свій смак, готувати його необхідно безпосередньо перед подачею на стіл. Незважаючи на обширність і незвичність інгредієнтів, приготувати цей смачний салат на свій святковий стіл, дотримуючись рецепту з фото, зможе кожен. Це блюдо відноситься до рецептів на швидку руку, хоч деякі інгредієнти необхідно смажити. В середньому на приготування цього салату йде 15 хвилин. Невеликі кальмари – 12 шт червоний перець – 2 шт часник – 2 зубчики; помідори черрі – 16 шт лимонний сік; оливкова олія; петрушка; сіль, перець за смаком. Кальмари необхідно відокремити від плівки, помити під прохолодною водою і залишити на серветці, щоб вся зайва волога пішла. Поки кальмари сушаться, помийте і поріжте перець і цукіні. Потім обсмажте на грилі овочі і кальмари до появи золотистих кірочок з обох сторін. Обсмажити ці інгредієнти можна і на звичайній сковороді, однак тоді для смаження доведеться використовувати масло і смак продуктів буде трохи іншим. Потім приступите до підготовки помідорів черрі. Для цього зробіть на них хрестові надрізи і опустіть в окріп на 0, 5 хвилини. Після закінчення часу відразу ж дістаньте помідори з чаші з окропом і помістіть їх у холодну воду.

На 12 помідорах залиште зелене листя. Відокремте листя від стебел петрушки і дрібно наріжте їх. Часник подрібніть в кашку за допомогою часнокодавки. Ті 4 помідора, у яких були зрізані черешки, подрібніть в блендері. Як альтернативу можна використовувати терку, головне, щоб помідори перетворилися в однорідну кашку.

Змішайте помідорну кашку, подрібнений часник і петрушку.

Туди ж додайте трохи лимонного соку, солі і спецій за смаком. Добре все перемішайте.

У вас повинна вийти заправка для салату.

Тепер можна приступити до сервірування страви. На дно тарілки викладіть підсмажені овочі, на них кальмари. Полийте раніше приготовленої заправкою і красиво викладіть нарізані помідори. Залишені на помідорах черешки будуть служити елементом декору.

В кінці посипте салат натертим сиром і полийте оливковою олією. Порційний салат з авокадо. Авокадо – не тільки смачний, але і корисний продукт, тому салати з ним завжди виходять дуже поживними. Але не варто захоплюватися поїданням даної страви, так як калорійність однієї порції становить 527 кілокалорій рукола – 2 пучка; помідори – 2 шт консервований тунець – 2 банки; часник – 2 зубчики; оливкова олія; сіль – за смаком; лимонний сік. Головне в цьому рецепті – вибрати стигле авокадо, тоді його буде легко розім’яти, що і потрібно зробити в першу чергу.

Але перед цим авокадо необхідно розрізати на 2 частини і вийняти кісточку.

Стигле авокадо можна легко розім’яти за допомогою вилки, але, якщо у вас в наявності є тільки твердий плід, скористайтесь блендером. Так як м’якоть авокадо має властивість швидко темніти, щоб цього уникнути, збризніть пюре невеликою кількістю свіжовичавленого лимонного соку.

Після цієї процедури скористуйтесь часникодавкою, щоб подрібнити часник, який згодом необхідно додати до авокадо. Туди ж додайте кілька чайних ложок оливкової олії і трохи солі. Все ретельно перемішайте.

У нижній частині помідорів зробіть неглибокі надрізи у вигляді хреста, після чого опустіть овочі в окріп на 1, 5 хвилини. Дістаньте помідори з гарячої води і охолодіть, після чого зніміть шкірку.

Важливо вчасно вийняти овочі з гарячої води, інакше у вас вийде каша з м’якоті, в той час, помідори необхідно порізати на невеликі кубики. Даний салат укладається порційно за допомогою спеціальних круглих форм. Проте його можна зробити і у великій тарілці, після чого порізати. Блюдо збирається шарами за схемою. Внизу авокадо, після нього йдуть помідори, потім консервований тунець. Салат завершують листям руколи. Якщо ви хочете урізноманітнити раціон на святковому столі, радимо вам приготувати смачний ягідний салат на швидку руку за рецептом з фото, поданою нижче малина – 100 г; полуниця – 200 г; диня – 200 г; ожина – 100 г; чорна смородина – 100 г; цукор – 100 г; сік лайма – 4 ст сухе шампанське – 120 мл; листя м’яти. В першу чергу необхідно підготувати основу для салату.

Почистіть і відокремте від кісточок персики, помийте ягоди, полуницю наріжте і диню. Тепер можна приступити до приготування ягідного соусу.

Для цього в чаші блендера подрібніть малину і половину полуниці, додайте сік лайма і цукор. Отриману масу процідіть через сито, щоб позбутися від кісточок. Поставте соус в холодильник. Цукор в цьому рецепті можна не використовувати, так як ягоди самі по собі солодкі. Нарізані ягоди відправте в холодильник на півтори години. Це сповільнює процес приготування страви, проте сам салат готується за 10 хвилин. Цей салат буде чудово виглядати на столі, якщо його розкласти в прозорі креманки. Для такої кількості інгредієнтів знадобиться 4 креманки. Ягоди в салаті викладаються шарами в довільному порядку, після чого їх необхідно залити соусом і шампанським. Якщо страва готується для дітей, шампанське можна замінити фруктовим соком. Салат з помідорами і йогуртом. Якщо ви хочете здивувати гостей смачним і незвичайним салатом на святковому столі, приготованим на швидку руку, то наступний рецепт з фото вам допоможе.

У цьому салаті присутні абсолютно не сумісні, на перший погляд, інгредієнти – помідори і йогурт. Однак насправді смак салату виходить дуже вишуканим і ніжним. Помідори – 400 р; листя салату – 50 г; рукола – 50 г; часник – 6 зубчиків; йогурт без підсолоджувачів – 200 г; оливкова олія – 100 мл; сіль, перець – за смаком. У цьому рецепті йогурт знадобиться для виготовлення соусу.

Змішайте його з 50 мл оливкової олії, додайте сіль і перець. Поріжте помідори на тонкі кільця і обсмажте на сковороді, використавши частину оливкової олії. Вимкнути вогонь можна буде через 5 хвилин після початку смаження. У цей момент необхідно помідори посолити і додати до них цілі зубчики часнику для ароматного запаху.

Такі салати подаються на великих блюдах і заздалегідь розкладаються на окремі тарілки для кожного гостя. Сервіруючи це блюдо, спочатку необхідно викласти помідори, потім листя салату і рукколу, після чого полити соусом і прикрасити краплями оливкової олії. Посоліть і поперчіть страву за смаком. Зовсім скоро настануть зимові різдвяні і новорічні свята. Кожна господиня вже роздумує, які можна приготувати салати на новий рік 2021. Це, звичайно ж, не найлегше питання. Адже, відібрані в меню страви повинні задовольняти багатьом критеріям. Одним хочеться щоб це були тільки найкращі нові, а інші вважають за краще обрати найсмачніші традиційні новорічні салати. А буває і так, що людям потрібні прості в приготуванні; недорогі і бюджетні за складом; ситні і легкі одночасно. А ще, швидкі в приготуванні, що б їх можна було зробити на швидку руку.

Ну і, звичайно ж, відібрані нами новорічні салати повинні бути гарні, оригінальні, цікаві, незвичайні і красиво оформлені. Питання про те, як прикрасити салат на новий рік 2021, стоїть далеко не на останньому місці. Спробуйте готувати свої салати на новий рік 2021 разом зі справжніми експертами кулінарії і ваш святковий стіл буде самий красивий і смачний. Кращі смачні салати з майонезом на новий рік 2021. Всі салати швидкі, легкі і смачні. Готувати їх – одне задоволення. Все можна зробити дуже швидко і просто. Тут ви дізнаєтеся як готувати. Салат з копченою куркою; салат з крабовими паличками “по - новому”; салат з кальмарами; салат з грибами під назвою машеровский; салат з квасолею і грибами. Всі варіанти гарні та оригінальні в оформленні, які варто готувати до святкового столу на новий рік 2021. Листковий салат апельсинова долька – з курки з печерицями, яйцями і сиром; порційний салат - закуска новорічні іграшки – з відвареним філе курки, сиром, яйцями і овочами; салат яскрава фантазія – із запеченою курячою грудкою, з сиром, яйцем, з кукурудзою, свіжим огірком і корейської морквою; грибний салат з шинкою і оливками; овочевий салат з рибою – в рецепті з оселедцем, але може бути зроблений і з червоною рибою, наприклад, з сьомгою. Наступні три смачні нові салати на новий рік, які ми просто не можемо не запропонувати тут, від досвідченої кулінарки і відомого блогера ольги матвєй. У відео - рецепт входять. Салат лобио – без майонезу, але з квасолі консервованої, з волоськими горіхами і часником; салат - торт наполеон – з рибою, сиром, яйцями і морквою; салат баба - яга – з куркою (краще копченою), сиром, маринованими огірками і чорним хлібом. Легкі салати з риби і морепродуктів. Автор ділиться своїми напрацюваннями та розповідає як зробити і прикрасити рибні салати на новий рік 2021. Готуємо разом з досвідченим кулінаром. Листковий салат перлина – з малосольною червоною рибою, з сиром, оливками, яйцями і апельсином; листковий салат чорна перлина – з крабовими паличками, чорносливом, волоськими горіхами і сиром; салат з морепродуктами – коктейль з морепродуктів з оливками і свіжими помідорами; салат морячка – з креветками, консервованою кукурудзою, яйцями, картоплею і свіжим огірком; салат русалочка – з кальмарами, курячим філе, яйцем і свіжими огірками. Салати з червоної риби. Разом з автором ютуб - каналу “знайди свій рецепт” можемо зробити 3 рибні салати з червоною рибою. У запропонованих автором варіантах приготування вона правильно і смачно поєднується з іншими інгредієнтами. А отже, страви виходять легкі, швидко і добре засвоюється, дарують яскраві і неповторні смакові відчуття. Запропоновані новорічні салати готуємо. З червоною рибою, може бути сьомга холодного копчення; з яйцями; з імбиром маринованим; зі свіжим помідором; з сиром; з червоною ріпчастою цибулею. Автор відео пропонує використати запропоновані в його відео - рецепті ідеї і приготувати собі на святковий стіл. Салат під шубою з сьомгою у вигляді рулетів; оселедець під шубою в лаваші; незвичайний рецепт шуби у вигляді суші - ролів в норрі; оселедець під шубою в човниках з картоплі; оселедець під шубою – новорічні свічки. Всі ці красиві і незвичайні салатні холодні закуски, точно, байдужими нікого не залишать і найпершими зникнуть з вашого новорічного столу.

Зроблені вони з різного м’яса, але всі дуже смачні, а приготувати їх можна дуже швидко і просто. З відео дізнаєтеся не тільки про технологію приготування, але і про те, як краще оформити і прикрасити ці м’ясні салати на новорічний стіл 2021. Якщо вас цікавлять ситні м’ясні салати, то дивіться як готувати. Салат ніжний – з курки, з сиром і овочами; салат чародій – з яловичиною, з грибами, яйцями, свіжими огірками і консервованим горошком; салат фаворит – з відвареним м’ясом, з грибами, картоплею, яйцями і морквою; салат тріумф – з печінкою, смаженими грибами і маринованими огірками; салат апетітка – смажене філе курки з капустою, часником і свіжим огірком. До складу цього легкого страви входять. Гриби печериці; свіжий огірок; яйця; плавлений сир; майонез. Легкі новорічні салати без майонезу.

і хоча в запропонованих вище добірках новорічних рецептів вже і зустрічались салати без майонезу, але, все ж, хай може і не дієтичні, і не завжди пісні, але сучасні, легкі і цікаві салати з рослинною (соняшниковою чи оливковою) олією або з йогуртом ми виділимо в окремий розділ. Звертаю увагу, що кожна запропонована автором салатна страва має свою назву.

Три продукти – з плавленим сиром, свіжими помідорами, руколою, часником і заправкою з оливкової олієї; айсберг – з курки, з оливками, сиром фетою, помідорами і міксом з салатного листя, заправка – оливкова олія і бальзамічний оцет; леді – з сухариками, свіжими овочами і рослинною олією в основі заправки; аристократка – з авокадо, тунцем, оливками, яйцями і помідорами; гості на порозі – з пекінської капусти, з оливками і овочами. Автор презентує досить швидке і просте приготування страв. Гострий салат огірки по - корейськи, картопляний салат з баклажанів, м’ясний з яловичиною, овочевий салат – баклажани по - корейськи. А це крабовий салат з йогуртом, точніше, з йогуртовою заправкою – смачний, оригінальний, красивий і недорогий. Дивіться відео і готуйте разом з автором. Новорічні салати з фруктами. Смачні і легкі фруктові салати – це простий і швидкий варіант дієтичного десерту на новий рік. У цій частині поста пропонуємо відео - рецепт від ютуб каналу “сімейна кухня”. Автор розповість як приготувати і по новорічному оформити салат з фруктів з. Ананасів, бананів, ківі, хурми, апельсинів, яблук, йогурту.

Багато хто з нас купують саме ці фрукти на новорічну ніч, а ось як красиво оформити і прикрасити їх при подачі на стіл – дивіться в авторському відео. і ще один цікавий варіант оформлення фруктового салату з йогуртом. Автор відео розповість як приготувати і порційно подати салат з фруктів в склянках. Таке порційні оформлення – відмінне рішення. А які цікаві, прості і дешеві або незвичайні, оригінальні та складні новорічні салати 2021 увійшли до вашого святкового меню в цьому році. Пишіть в коментарях, виставляйте красиві фото та гарні картинки своїх салатних страв. Тисячі ідей, що приготувати на сніданок чи вечерю. Читайте, готуйте, насолоджуйтесь. і не забувайте ділитися своїми рецептами. Поділіться ідеями, що приготувати. Щомісяця автори найпопулярніших рецептів отримають подарунки. Запорука успіху проста. Заповніть форму, поділіться смачним рецептом, зробіть його відомим та зберіть багато лайків і 5 - зіркових оцінок. Малина – користь та смачні делікатеси. Все про користь журавлини. Абрикоси – користь та застосування. Цілющі властивості меду.

Ще декілька років тому наші мами й бабусі ділилися переписаними від руки смачними рецептами. Та й навіть нарізку і підготовку продуктів роблять вже інакше.

Що приготувати на сніданок чи вечерю. Якщо ви любите готувати, мабуть, у вашої родини є улюблена страва, яка подобається без винятку всім. Поділіться з нами вашим файним рецептом, щоб наші читачі змогли його приготувати й прикрасити ним свій стіл. Неважливо, що це – зовсім легкий салат з крабових паличок, незвичайний бограч або хитромудрий банош. Подайте їх красиво й смачно, ваше блюдо обов’язково помітять. Чим більше вподобайок і 5 зірочок зберете – тим вищі шанси на приз. Ну а якщо фото немає, теж нічого страшного – опишіть страву на словах. Авторів найкращих рецептів за кількість 5 - зрікових відзнак та сердечок - вподобайок чекають чудові призи. Дізнаватися особливості різних кулінарних традицій, вивчати аромати й смаки, а потім відтворювати все на своїй кухні – чи це не щастя для справжнього кулінара. Хтось розповідає, як готує улюблений львівський торт - сирник з манкою, інші відзначають, що в їх родині й дня не можуть прожити без українського борщу або оригінального грецького салату, треті надіслали на сайт рецепт вареників, що переходить з покоління в покоління. Вареники з капустою, рулети з риби або гречані котлети. А кому захочеться ще більшого натхнення в кулінарії, на сайті є спеціальний розділ блог, де можна почерпнути багато корисної інформації для створення власних кулінарних шедеврів, наприклад – короп у борошні, салат з картоплі й грибів або традиційні деруни зі сметаною. Топ - 5 рецептов витаминных блюд. Записывай вкусные рецепты салатов из овощей в весенне - летний сезон. Овощные салаты – прекрасный вариант насыщения витаминами в разгар сезона. А ведь сейчас самое время готовить из капусты всех мастей, редиса, морковки, молодой картошки и целого букета разнообразной сочной зелени. Net предлагает тебе самые разные рецепты салатов из овощей на любой вкус. Это полезно, диетично, витаминно и очень вкусно. Приготовь очень простой, приятный и нежный овощной салат с пекинской капустой. В такой диетической закуске получается все гармонично, вкусно и витаминно. 1 кочан пекинской капусты, 1 морковь, 1 болгарский перец, 1 яблоко, 1 банка консервированной кукурузы, 0, 5 лимона, 2 ст. Ложки растительного масла, 1 ч. Ложка сахара, черный молотый перец по вкусу, соль по вкусу.

Пекинскую капусту помой, дай стечь воде и крупно порежь, оставив пару листов целыми для оформления салата. Морковь потри на крупной терке.

Болгарский перец порежь тонкой соломкой. С кукурузы слей жидкость. Яблоко для салата выбирай сочное кисло - сладкое.

Порежь его небольшими ломтиками и сбрызни лимонным соком. Приготовь заправку для овощного салата. Соедини растительное масло, черный молотый перец, сахар, соль, лимонный сок и перемешай до полного растворения. В салатницу помести капустный лист, сверху выложи все ингредиенты, полей соусом и подавай. Такой салат готовится из классических весенних ингредиентов. При этом, несмотря на то, что он постный, салатик получается вполне сытным. 1 пучок редиски, 2 шт. Молодого картофеля, 1 пучок зеленого лука, укроп, 2 ч. Ложки горчицы в зернах, 2 ст. Ложки растительного масла. Черный молотый перец по вкусу, соль по вкусу.

Молодую картошку отвари, остуди и порежь средними кубиками. Редиску порежь тонкими кружочками. Укроп и лук мелко порежь. Соедини все овощи, посоли и поперчи по вкусу.

Заправь горчицей и растительным маслом и перемешай. Приготовь прекрасный весенний зеленый салатик из свежей капусты, молодых огурчиков и сочной зелени. Это не только отменный перекус, но и хорошее начало для разгрузочных дней. 1 кочан молодой капусты, 2 огурца, 1 пучок зеленого лука, 1 пучок укропа, 3 ст. Ложки растительного масла, 1 - 2 ст. Ложки яблочного уксуса, сахар по вкусу, соль по вкусу.

Свежую капусту тонко нашинкуй, посоли, слегка примни руками и отожми сок. Зеленый лук мелко порежь, посыпь сахаром, сбрызни уксусом, перемешай и оставь на несколько минут, чтобы лук промариновался. С огурцов срежь шкурку, если она жесткая, и порежь их соломкой. Смешай овощи с зеленью, по вкусу посоли и добавь сахар. Аккуратно перемешай салат из молодой капусты, заправь растительным маслом и подавай. Приготовь яркий, нарядный и легкий овощной салат с красной капустой и болгарским перцем. Рука сама так и тянется к такой красоте.

700 г краснокочанной капусты, 3 болгарских перца разного цвета, 1 морковь, 1 луковица, зелень, 2 ст. Ложки растительного масла, 1 ст. Ложка лимонного сока, 1 ст. Ложка сахара, соль по вкусу.

Лук порежь тонкими четвертькольцами. Залей кипятком, добавь лимонный сок, немного сахара и оставь на 10 минут замариноваться. Болгарский перец порежь тонкими полосками. Морковь потри на терке для корейской моркови. Соедини все овощи, добавь сахар, посоли и поперчи по вкусу, заправь овощной салат растительным маслом и перемешай. 300 г помидоров черри, 1 луковица, зелень (базилик, руккола, салат латук), 200 г шампиньонов, 2 ст. Ложки 3% - го яблочного уксуса, 2 ст. Ложки растительного масла, 1 ч ложка сахара, черный молотый перец, соль по вкусу.

Лук порежь очень тонкими полукольцами. Смешай уксус, сахар, соль и черный молотый перец и залей этим маринадом лук на 10 минут. Шампиньоны выбирай белые, свежие, молоденькие и не слишком крупные.

Быстро помой грибы, чтобы они долго не находились в воде и не напитались влагой. Порежь шампиньоны тонкими пластинками. Помидоры порежь на 2 - 4 части. Соедини помидоры, шампиньоны и лук. Заправь овощной салат растительным маслом и поставь в холодильник на 1 - 2 часа настояться. Крупно порви всю зелень. Помести ее на дно салатницы или блюда, сверху выложи салат с грибами, помидорами и луком. Сбрызни все маринадом и подавай на стол. Приготування кексу не таке вже складне завдання, і після того як ви наб єте руку в його випічці, вам навряд чи захочеться купувати кекс в магазині. Що може бути краще, ніж почати ранок з кави і смачного кексу, приготовленого вдома своїми руками. існує багато оригінальних і простих рецептів кексів. Насправді приготування кексу не таке вже складне завдання, і після того як ви наб єте руку в його випічці, вам навряд чи захочеться купувати кекс в магазині. Рецепт кокосових кексів з шоколадною начинкою. Кокосова стружка - 100 г; масло вершкове - 150 г, молоко - 200 мл, борошно пшеничне - 350 г, розпушувач - 2 ч. Л цукор - 100 г, шоколад темний - 150 г, яйця курячі - 2 шт мигдальні пластівці для прикраси. Для тіста спочатку з єднуємо курячі яйця з цукром. Збиваємо їх і додаємо дуже м яке масло і молоко. Додаємо кокосову стружку, перемішуємо. Тепер вводимо просіяне борошно з розпушувачем. Формочки для кексів вистилаємо паперовими капсулами і викладаємо в кожну по одній столовій ложці тіста. Потім кладемо по шматочку шоколаду.

Накриваємо шоколад столовою ложкою тіста. Поміщаємо кекси в попередньо розігріту духовку випікатися 20 хвилин при 200. Прикрашаємо кекси мигдальними пластівцями. Рецепт кексу тірамісу.

інгредієнти для тіста. Скл масло вершкове - 100 г, цукор - 160 г, яйце - 2 шт сіль - щіпка, розпушувач - 1. Л молоко - 200 мл, ванілін - 2 гр. Сир - 250 г, вершки 33 - 35% - 150 г, цукрова пудра - 5 ст. Л ванілін - 2 г, какао - 2 ст. Свіжозварена кава, ром - 2 ст. Збити вершкове масло з цукром, сіллю і ваніліном. По черзі додати яйця. Потім додати молоко і борошно з розпушувачем. Частина молока, борошна, потім знову молоко і завершити борошном. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180. C духовці приблизно 25 хвилин. Готовність перевірити шпажкою. Поки печуться кекси, варимо каву, даємо охолонути. Як тільки кекси спечуться, не виймаючи їх з форми, робимо проколи по 10 - 12 штук в кожному.

Просочуємо кекси кавою. Можна з допомогою чайної ложки або пензлика. Просочення не шкодуйте.

Потім кексам даємо повністю охолонути. Для цього збиваємо маскарпоне.

Окремо збиваємо вершки з цукровою пудрою і ваніліном. Акуратно змішайте маскарпоне та вершки. За допомогою кондитерського мішка викладіть крем на кекс. Зверху кекси посипати какао. Кекс червоний оксамит. 150 г цукру, 150 г пшеничного борошна, 100 мл молока, 100 г вершкового масла, 1 яйце, 2 ст. Червоного харчового барвника, 1 ст. Розпушувача, ванільний цукор або ванілін, щіпка солі, цукрова пудра для прикраси. Масло і яйце необхідно заздалегідь дістати з холодильника - вони повинні бути кімнатної температури. Змішайте м яке масло з цукром і ванільним цукром (ваніліном). Збивайте масу, поки вона не посвітлішає і не стане повітряною. Потім вбийте в масло яйце і ще раз збийте до однорідної маси на маленькій швидкості. У результаті повинна вийти кремоподібна основа для тіста. В окремому посуді змішайте молоко, оцет, харчовий барвник. Змішайте разом борошно, какао, розпушувач і сіль. В масляно - яєчну основу всипте третину борошняної суміші і акуратно вимішайте.

Потім влийте третину молока з барвником і розмішайте до з єднання. Чергуючи таким же чином, введіть все борошно і молоко. В кінці, коли всі інгредієнти будуть з єднані, можна ще раз трохи збити тісто міксером на маленькій швидкості, щоб розбити можливі грудочки. У форму для кексів вкладіть паперові тарталетки і заповніть їх тістом не більше, ніж на дві третини. Випікайте кекси при температурі 170. C протягом 20 - 25 хвилин. При випіканні кексів важливо не перевищувати цю температуру, інакше тісто вийде не таким ніжним. Готові кекси вийміть з форми і присипте половиною цукрової пудри, а коли вони охолонуть, присипте зверху ще раз. Це створить на поверхні ніжну солодку скоринку.

Чорничні кекси з сирним кремом. Солі, 150 г вершкового масла кімнатної температури, 200 г цукру, 3 великих яйця кімнатної температури, 2 ч. Екстракту ванілі, 50 мл рослинного масла, 2 ст. Свіжої чорниці і 1 ст. Чорниці для прикраси. 2 пачки вершкового сиру філадельфія, 300 г масла, 250 г цукрової пудри, 2 ч. Ванільного екстракту.

Розігріти духовку до 175 °c. У форму для кексів покласти паперові чашечки. Чорницю промити і трохи обсушити. Перед додаванням в тісто додати ложку борошна і обваляти в ній чорницю. З єднати разом борошно, крохмаль, розпушувач і сіль. Збити міксером на високій швидкості вершкове масло і цукор до білої і пухкої консистенції. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи кілька хвилин після кожного додавання. Додати ванільний екстракт. Знизити швидкість до мінімуму.

Додати суміш борошна в три заходи, чергуючи з двома доповненнями рослинного масла, і збивати до повного з єднання після кожного додавання інгредієнтів. Чорницю додати в тісто і акуратно перемішати лопаткою вручну.

Рівномірно заповнити тістом підготовлені формочки і випікати протягом 20 - 25 хвилин до злегка золотистої скоринки. Витягнути з духовки і покласти на решітку на 5 хвилин для охолодження. Потім повністю вийняти з залізної форми і охолоджувати близько години на решітці. Масло і вершковий сир обов язково повинні бути кімнатної температури. Масло збити з цукровою пудрою до білого кольору.

Додати ванільний екстракт і гарненько перемішати. Окремо міксером збити вершковий сир (близько 5 хвилин). Додати збите масло в вершковий сир і перемішувати дерев яною лопаткою до однорідності. і так поки не введете все масло. Прикрасити кекси кремом і чорницею. Рецепт кексів з нутеллою і горіхами. Вершкове масло - 50 г, горіхи (будь - які на ваш смак) - 100 г, борошно - 300 г, розпушувач - 1 ч. Какао - 50 г, цукор - 100 гр, нутелла - 200 г, яйце - 1 шт сметана - 150 г, ванілін, півсклянки молока. Цукор, какао, сіль, подрібнені горіхи і борошно з єднати. Масло (попередньо розтопити і остудити), нутеллу, яйце, сметану, ваніль і молоко ретельно перемішати. Випікати при температурі 180. За 10 хвилин до готовності прикрасити горіхами. Рецепт гарбузового кексу.

Гарбуз - 400 г, цукор - 250 г, яйце - 4 шт щіпка солі, борошно - 300 г, розпушувач - 2 ч. Л жменя волоських горіхів, оливкове або рослинне масло - 175 мл. Цедра лимона, сік лимона - 1 ч. Л цукрова пудра за смаком. Гарбуз очистити, нарізати кубиками. Скласти в блендер, змолоти в пюре, всипати цукор, яйця, перемішати у блендері, додати сіль, перемішати, додати просіяне з розпушувачем борошно, 1 ч. Кориці, жменя волоських горіхів (можна замінити насінням соняшника чи гарбуза, маком, насінням льону). Влити оливкову олію, замісити в блендері тісто. Після 10 - хвилинного остигання кекси можна полити кремом. Класичний рецепт кексів. Цей рецепт тіста на кекс універсальний і є базовим. Це універсальні кекси. Додаючи в тісто різні інгредієнти (какао, шоколад, ягоди, горіхи, фрукти, родзинки) можна кожного разу отримувати новий варіант кексу.

Борошна (близько 200 г, може знадобитися трохи менше або більше, залежно від консистенції тіста). Соду можна замінити 1, 5 чайними ложками розпушувача. Яйця і цукор збиваємо – можна не міксером, а просто ложкою. Додаємо сметану будь - якої жирності. Масло нарізаємо шматочками і розтоплюємо в мікрохвильовці на середній потужності близько 30 - 45 секунд або на плиті на маленькому вогнику.

Розтоплене масло вливаємо в тісто і перемішуємо. Додаємо борошно, просіваючи його разом з содою або розпушувачем, і добре перемішуємо, щоб вийшло тісто без грудок, по консистенції густіше, ніж на оладки – як густа сметана. Додайте в тісто какао - порошок – вийде шоколадний кекс. Якщо розділити тісто і додати какао тільки в одну частину – можна спекти пиріг зебру або мармуровий двоколірний кексик. Можна насипати в тісто свіжих ягід і спекти кекс зі смородиною або вишнею. А якщо на дворі зима – додаємо родзинки і горіхи. Випікаються кекси з цього тіста приблизно 30 - 35 хвилин при 180 - 200с. Навесні одним з доступних джерел вітамінів є сезонні овочі. Вже можна купити свіжу хрумку капусту, моркву, та й різноманітної зелені вдосталь. Пропоную вам один з таких весняних рецептів. Цей смачний овочевий вітамінний салат із молодої капусти і моркви з помідором добре смакує із м’ясними та картопляними стравами. Підготуйте інгредієнти. 0, 5 качану молодої капусти; морква середнього розміру; один помідор; невелика цибулина (звичайна або фіолетова); оливкова олія – за смаком; сіль, спеції – за бажанням та смаком. Як зробити салат із молодої капусти і моркви. Для початку підготуйте капусту.

Зніміть верхні зів’ялі листочки, помийте під струменем води та нашаткуйте на дошці. Подрібнену капусту викладіть у миску, до неї додайте дрібку солі та трошки примніть руками, щоб та пустила сік. Салат із молодої капусти і моркви з помідором добре смакує у якості самостійної страви, наприклад, коли хочеться перекусити, а до обіду ще далеко. Перший відео - рецепт – вітамінний салат з капусти, помідора і зелені. Готується – просто, результат – дуже смачно. Фішка в заправці, вона робить будь - який найпростіший овочевий салат надзвичайно смачним. Отже, спробуйте зробити й самі. Наступний відео - рецепт від ютуб - блогера ольга матвей. Такий простий капустяний салат дуже легко готувати. Як і в попередньому рецепті – зверніть увагу на заправку.

і, що найголовніше, що готувати такий смачний салат із капусти можна цілий рік. Приготуйте і цей салат з молодої капусти, огірка, помідора, моркви та зелені. Він без майонезу, і його можна їсти як з гарніром, так і без. У ньому багато клітковини, а тому він добре насичує. Завершує підбірку перевірених відео - рецептів від досвідчених господинь смачний салат із капусти та моркви з заправкою на олії. Капустяний салат смачний, простий і корисний. Готуйте різні заправки до салату, додавайте до них різні свіжі овочі і кожен раз, страва буде набувати нового смаку.

Не забувайте готувати страви за рецептами з нашого сайту, щоб дивувати рідних своїми кулінарними талантами.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

моя милая сноха оксаночка эпизод 5

металорізальні верстати підручник

фифа 14 с обновлением 2021

книга фізика 7 клас таблиці

learningzone ответы на тесты kfc

plotcalc для coreldraw x6 64-bit